Binnenhuisdecoratie - Alterego design

Meubelen kiezen is niet altijd vanzelfsprekend! Sommigen weten precies wat ze willen, maar voor anderen is de keuze vaak heel moeilijk. Ze gaan dan twijfelen en allerlei interieurtijdschriften raadplegen. Dat is nu voorbij! Alterego Design biedt u een 2-in-1 service in de winkel en op het internet! Bij ons vindt u interieurideeën en design meubelen voorgesteld in schitterende decors om u te inspireren en uw keuze te vergemakkelijken.

Alterego inspireert u!

Bij Alterego Design is elk nieuwigheid een gelegenheid om u een nieuw interieuridee voor te stellen. Sinds enkele maanden neemt Alterego Design fotoshoots van zijn meubelen in schitterende decors om u een steeds completere service te bieden. Vind inspiratie voor het interieur van particulieren en professionals volgens Alterego: een werk van lange adem om u te inspireren en de sfeer en decoratiestijl van onze meubelen te helpen inbeelden. Alles om u te helpen bij de keuze van meubelen afhankelijk van uw voorkeuren, behoeften en interieur.

Laat u inspireren door het interieur van onze klanten

We wilden u ook graag de mogelijkheid geven om op een andere manier kennis te maken met de wereld van Alterego. Er is immers geen betere manier om onze stijl te ontdekken dan door de ogen van onze klanten. Daarom vragen wij aan al onze klanten om foto's te nemen van hun meubelen en hun passie en interieur met de hele Alterego Design community te delen.

Een betere service in de winkel!

Daar wilden we het echter niet bij laten! Met dit systeem konden onze adviseurs u al helpen in de winkel, maar we zochten naar een oplossing om u een optimale ervaring te bieden in de Alterego-showrooms. De decors die we realiseren op foto kunt u nu echt beleven in onze winkels. U kunt er de sfeer en het comfort van de Alterego-meubelen niet alleen zien maar ook voelen.

Die interieurhoeken vindt u momenteel alleen in onze showroom te Gent. Maar binnenkort zullen al onze winkels heringericht worden, zodat u uw interieur kunt bekijken in de winkel die u bezoekt!

Delen :