De decoratievoorwerpen - TOP 5

De top 5 is een klassiek concept. Het laat de trends zien die u niet mag missen. Deze maand stelt Alterego u 2 keer een top 5 van zijn best verkopende woonaccessoires voor: de tafeldecoraties en decoratieve beelden. Een top 5 samengesteld uit ambachtelijke producten in aluminium enerzijds en erg kleurrijke producten anderzijds!





5) Decoratieve vaas KUKKA

Een vaas die eerder decoratief dan functioneel is!

Decoratieve vaas KUKKA - Alterego Design

Niets belet u om er een bloem in te zetten, maar door haar vorm heeft deze vaas eerder een decoratieve functie! Het gat in het midden verleent de vaas KUKKA een zeer leuke look maar maakt het wel moeilijk om er een heel boeket in te zetten! Daarvoor is deze vaas dus niet echt geschikt.



4) Tafelstuk PLATANE

Een originele look!

Tafelstuk PLATANE - Alterego Design

Het voordeel? Een ontwerp dat een schitterende combinatie is van een boomblad en een schildersezel. Toegegeven, u kunt er niet enorm veel voorwerpen in leggen. Maar de fruithouder PLATANE zal uw tafelversiering een unieke en moderne toets geven!



3) Fruithouder FRUKTU

Design en praktisch!

Fruithouder FRUKTU - Alterego Design

De fruithouder FRUKTU lijkt op geen enkel ander tafelstuk, maar is ongetwijfeld het meest design van allemaal! Een ontwerp dat alleen uw verbeelding kan beschrijven. U kunt er fruit en andere elementen in leggen en u kunt aan de uiteinden bijvoorbeeld allerlei sleutelhangers hangen.



2) Vide-poche CANOA

Pure eenvoud!

Vide-poche CANOA - Alterego Design

Het ontwerp is eenvoudig maar echt heel decoratief! Deze vide-poche lijkt op een kano. De vorm is langwerpig en plat, en u kunt er kleine voorwerpen op leggen! Het tafelstuk CANOA kan ook als kaarsenhouder fungeren. Waarvoor u het ook gebruikt, de eenvoudige stijl zal indruk maken op uw tafel!



5) Decoratief beeld SPLASH

Dit is POP ART!

Decoratief beeld SPLASH - Alterego Design

Het beeld SPLASH stelt een vooroverzittende vrouw voor. De basiskleur is wit en het lijkt of het beeld met allerlei kleuren verf is bespat. Op het lichaam van de vrouw staan verschillende opschriften. Kortom, dit beeld geeft uw interieur extra kleur en moderniteit!



4) Rood decoratief beeld BABY

Schattiger kan haast niet ...

Rood decoratief beeld BABY - Alterego Design

Deze baby lijkt zich af te vragen hoe hij hier geraakt is! Het beeld BABY uit felrode polyhars stelt een zittende baby voor die zijn vinger in zijn mondje stopt. Uw gasten zullen onder de indruk zijn van de HIGH GLOSS afwerking en de schattige stijl!



3) Veelkleurig decoratief beeld WISE

Elegantie gesymboliseerd in polyhars!

Veelkleurig decoratief beeld WISE - Alterego Design

Net als het beeld SPLASH lijkt dit beeld overgoten met verf in alle kleuren. Het beeld WISE stelt een atleet voor die een buiging maakt! Een houding die het beeld een verbazingwekkende elegantie geeft. Een troef die samen met de kleurrijke look voor een chique en moderne toets in uw interieur zorgt!



2) Rood decoratief beeld REPO

Baby doet een dutje!

Rood decoratief beeld REPO - Alterego Design

Rode baby's zijn blijkbaar erg populair bij Alterego! Ook het beeld REPO stelt immers een pasgeborene voor, maar dit keer ligt hij op zijn buik. Daardoor is hij als "om op te eten". Bovendien is ook de prijs heel aantrekkelijk. Kortom: charmant beeld, HIGH GLOSS effect en niet duur. Geen wonder dat het hoog in de top 5 staat!



AND THE WINNER IS ...


1) Fruithouder / vide-poche SKARPA

Meer volume!

Fruithouder / vide-poche SKARPA - Alterego Design

Dit tafelstuk dient voor fruit of andere voorwerpen! Dankzij de elegante, gebogen vorm kunt u veel voorwerpen in de fruithouder SKARPA leggen. Het ontwerp is bovendien zeer eenvoudig en charmant. Het is de combinatie van die 2 eigenschappen die ervoor heeft gezorgd dat hij helemaal bovenaan in onze TOP 5 staat!

1) Wandbeeld TEX

Een modern jachttafereel

Wandbeeld TEX - Alterego Design

Het wandbeeld TEX, bedoeld om uw muren te decoreren, stelt een dierenschedel met hoorns voor. Een alternatief voor opgezette dieren. Kortom, dit is een modern jachttafereel.





Delen :