Les meubles de jardin - TOP 5

De top 5 is een klassiek concept. Maar het geeft u de mogelijkheid om kennis te maken met de nieuwste trends. Begin juni richten we dus de schijnwerpers op onze buitenmeubelen. Alterego heeft tuinmeubelen in alle kleuren voor particulieren en professionals.





Terrastafel CANTINA - Alterego Design

5) Terrastafel CANTINA

Een tafel voor de PRO'S!

Wees gerust, de terrastafel CANTINA is natuurlijk ook te koop voor particulieren. Maar door haar specifieke eigenschappen is dit de perfecte tafel voor professionals. Deze tafel uit kunststof biedt plaats aan 2 tot 4 personen en is dus ideaal voor gebruik op het terras van een café of restaurant!



Barkrukken MATY - Alterego Design

4) Barkrukken MATY

Een barkruk voor buiten.

Deze kruk heeft een zitting uit kunststof die gegarandeerd weerbestendig is. De poten zijn gemaakt van aluminium, nog een zeer duurzaam materiaal! De barkruk MATY is daardoor een van de weinige krukken die zowel binnen als buiten kan worden gebruikt. Geen wonder dat ze in onze top 5 staat!



Tuinstoelen BLOW - Alterego Design

3) Tuinstoelen BLOW

Ze doen wat ze moeten doen!

De stoelen BLOW zijn moderne tuinstoelen die gewoon doen wat ze moeten doen! De stoelen BLOW zijn gemaakt uit kunststof en hebben een ontwerp dat water doorlaat. Ze hebben dus alle voordelen van een outdoor stoel! Alterego-klanten hebben een duidelijke voorkeur voor zwart.



Witte tuinset PLEMO - Alterego Design

2) Witte tuinset PLEMO

Een design tuinsalon.

U zult de set PLEMO zelf niet terugvinden op de site van Alterego Design… De set bestaat uit een stoel PLEMO, een tuinbank PLEMO XL en de lage tuintafel MARTO! Al die verschillende elementen samen vormen een zeer design en erg populair tuinsalon. Het is momenteel verkrijgbaar in 7 kleuren (oranje, lichtgrijs, donkergrijs, groen, rood, zwart en wit). Wit is de kleur die bij Alterego het meest wordt verkocht!



AND THE WINNER IS ...


Zwarte ENZO stoelen  - Alterego Design Witte ENZO stoelen - Alterego Design

1) Stoelen ENZO

Eenvoudig en effectief!

We zouden zelfs durven zeggen "heel gewoon ... !" De design stoelen ENZO zijn verkrijgbaar in tal van kleuren en hebben een ontwerp dat overal past, 2 elementen die vast en zeker deel uitmaken van hun succes. Ze zijn bovendien bijzonder populair in de HORECA-sector. Kwaliteit, lage prijs, beschikbaar, ... Allemaal eigenschappen die van deze stoelen de nummer 1 van onze top 5 van tuinmeubelen maken! Ze behoren tot de best verkochte stukken bij Alterego, ongeacht de kleur.


Blauwe ENZO stoelen - Alterego Design Oranje ENZO stoelen - Alterego Design Groene ENZO stoelen - Alterego Design Donkergrijze ENZO stoelen - Alterego Design Lichtgrijze ENZO stoelen - Alterego Design



Delen :