Alterego Design heeft de laatste weken niet stilgezeten! Tijdens de drukke solden periode hebben de verschillende marketing, logistiek en aankoop teams zich gemobiliseerd om niet minder dan 8 nieuwe eettafels aan het gamma toe te voegen. Deze verschillende modellen voldoen aan gekende verwachtingen van onze klanten en wij hopen dat deze u aanstaan. In ieder geval zijn er al een paar modellen door het team geadopteerd en zullen zeer zeker toekomstige bestsellers worden.


Tafel ANGEL

De tafel ANGEL is een zeer robuuste tafel van zwaar metaal met een wit glazen tafelblad. Ze meet tot 230 cm dankzij het verlengstuk dat onder het tafelblad kan worden opgeborgen, en biedt gemakkelijk plaats aan 8 personen, zelfs meer! De industriële stijl past perfect in het interieur van een zeer moderne woonkamer. De mooie en elegante look overtreft het indrukwekkende aspect van deze design tafel!

Tafel EKOLO

Is uw woonkamer eerder klassiek ingericht? In dat geval zal de tafel EKOLO perfect in uw interieur passen. Deze tafel bestaande uit een blad in zwart essenfineer en poten van geborsteld metaal, combineert een moderne vormgeving en een rustieke stijl met een kunstzinnige harmonie van kleuren en materialen! Ze is met de hand afgewerkt om het natuurlijke uitzicht van het hout te behouden. Bovendien is ze voorzien van 2 verlengstukken die onder het blad kunnen worden verborgen en waarmee u de tafel kunt verlengen van 190 tot 270 cm.

Tafel GRIF

U kunt zich vast goed voorstellen dat deze kleine tafel voor harmonie in uw keuken zal zorgen! Ze zal warmte en gezelligheid brengen. Daarnaast is de stijl van deze tafel perfect voor om uw ruimte aan te kleden en heerlijke etentjes met uw geliefde te organiseren. Bovendien is het schoonmaken van het tafelblad in wit mdf kinderspel. Redenen genoeg om de tafel GRIF WHITE binnenkort een plekje te geven in uw keuken!

Tafel JUNGLE

Een elegant en verfijnd ontwerp dat zeer goed past in een eetkamer, maar ook in een bureau! De tafel JUNGLE heeft een modern en natuurlijk ontwerp dankzij de perfecte combinatie van eik en geborsteld metaal. Particulieren zullen toegeven dat dit de perfecte tafel is voor hun eetkamer terwijl professionals ze graag als werktafel in hun bureau zullen gebruiken.

Tafel MAMAT

Kies voor een eigentijds interieur een tafel die het beste van design optimaal benut! De schitterende witte kleur van de tafel MAMAT zal de pracht van uw interieur onthullen! De elegantie van deze tafel zal volledig tot haar recht komen in een zeer strakke ruimte met natuurlijke kleuren. Ze is voorzien van 2 verlengstukken van 40 cm voor extra zitplaatsen, en zal zowel bij particulieren in de woonkamer als bij professionals in de vergaderzaal in de smaak vallen.

Tafel MIMOSA

Een absoluut verfijnde tafel die schitterend zal passen in uw eetkamer. Maar deze rechthoekige tafel van 160 cm op 90 cm kan ook als grote werktafel worden gebruikt. Professionals zullen ze graag gebruiken als bureautafel. Haar natuurlijke look brengt een klassieke en tegelijkertijd hedendaagse toets in uw interieur. Het tafelblad is opzettelijk met de hand afgewerkt om het natuurlijke uitzicht van het hout te behouden!

Tafel NORDIK

De moderne tafel NORDIK bestaat uit een structuur van wit, mat mdf en een tafelblad in eikenfineer. Bovendien kunt u deze uitschuifbare tafel gemakkelijk verlengen van 190 cm tot 270 cm dankzij 2 verlengstukken die onder het tafelblad worden opgeborgen. Aan deze tafel kunnen op uw familiebijeenkomsten dus gemakkelijk tot 8 personen plaatsnemen. Het zijn de details van het ontwerp die u overstag zullen doen gaan. Het voetstuk heeft een driehoekige vorm en het tafelblad is met de hand afgewerkt om het onregelmatige uitzicht van het natuurlijke hout te behouden!

Tafel SCANDIK

Een ultra functionele tafel met een chique, tweekleurige look! Het blad in wit, mat mdf zal opzien baren in uw keuken en de walnootlook van de structuur past perfect in een eetkamer. Bovendien beschikt de tafel over een verlengstuk dat zich onder het tafelblad bevindt en waarmee u de tafel kunt verlengen zodat ze plaats kan bieden aan max. 6 personen. U zult vast het uitgesproken ontwerp en het driehoekige voetstuk bewonderen!

BONUS: Alterego backstage

Stap 1:
Productie, ontvangst en opslag van de nieuwigheden.

Stap 2:
Fotoshooting, opmeten en sfeerfoto’s creëren.

Stap 3:
De foto’s omlijnen, bewerken (contrast, belichting) en exporteren naar de website en catalogus.

Stap 4:
Het online plaatsen van de nieuwe producten et tentoonstellen in onze winkels.
Delen :