Alterego Design op televisie!

Sinds zijn oprichting in 2007 is Alterego Design verschillende keren op uw tv verschenen en het is van plan om met verschillende televisiezenders samenwerken om zijn mening te geven of gewoon om zijn meubelen voor te stellen.

Men spreekt over ons!

Alterego Design verschijnt regelmatig in de media, of het nu op het internet is... of niet! We maakten bijvoorbeeld al verschillende keren onze opwachting in tv-programma's gewijd aan decoratie. Alterego heeft aan tal van bekende Belgische tv-uitzendingen deelgenomen, zoals "San Chichis" of "Clé sur porte", maar ook aan Franse zoals "Comment ça va bien?", een programma dat elke namiddag wordt gepresenteerd door Stéphane Bern. Bovendien verschijnt Alterego binnenkort op de zender D8 in de uitzending "Enquête d'actualité" over de democratisering van meubelen.

Alterego-meubelen op de televisie

U ziet vaker dan u denkt Alterego-meubelen op tv! Behalve de uitzendingen waarin over Alterego wordt gesproken, vraagt men ons ook dikwijls om stoelen en andere meubelen te leveren voor opnames. Zo hebt u misschien onze meubelen gezien in de uitzending D&CO van Valérie Damidot of recenter in de Belgische uitzendingen "Un gars, un chef", "Devoir d'enquête" of "On n'est pas des pigeons".

Het YouTube-kanaal van Alterego

Veel van die uitzendingen kunt u herbekijken op het YouTube-kanaal van Alterego Design. We plaatsen indien mogelijk alle uitzendingen over Alterego en onze meubelen op het internet. Op die manier kunt u zien wat de media van onze producten vindt, of meer algemeen te weten komen wat het standpunt van Alterego Design over een bepaald onderwerp is.

Delen :