Uw eindejaarsgeschenken kiezen! - Alterego Design

De eindejaarsfeesten naderen met rasse schreden! En elk jaar is het hetzelfde liedje: we moeten het huis uit om cadeautjes te gaan zoeken...Dit jaar maken wij het u gemakkelijk! We beginnen er op voorhand aan en gaan allen naar Alterego Design! Kom onze design meubelen en onze woonaccessoires ontdekken... Want iedereen richt graag zijn interieur in!
Decoratiegeschenken in alle hoeken!

Alterego Design, dat is in de eerste plaats eigentijdse meubelen tegen betaalbare prijzen, maar ook een heel assortiment design woonaccessoires. Een scala aan objecten die u kunt kopen via onze website, maar we bieden u ook een reeks producten aan die alleen in onze winkel verkrijgbaar zijn. Bovendien stellen we u een groot aantal producten tegen aantrekkelijke prijzen voor die dienen als lumineuze en ingenieuze geschenkideeën.

Alterego decoratiegeschenken


cadeaucheque - Alterego Design

Schenk design met een cadeaucheque...

Twijfelt u? Bent u niet zeker of uw cadeau in de smaak zal vallen? Neem geen risico en geef een cadeaucheque I <3 DESIGN! U kiest het bedrag van de bon die geldig is op alle Alterego-producten.

Promoties op verlichting!

Doe uw eindejaarsaankopen voor 15 december bij Alterego Design en geniet van een onmiddellijke korting van 5% op het hele assortiment design verlichting tot en met 14 december. Een unieke kans om goede zaakjes te doen!

Promoties op verlichting - Alterego Design


Alterego Facebook-wedstrijd voor Kerstmis

Een Facebook-wedstrijd voor Kerstmis!

De kers op de taart! We kondigen u exclusief een wedstrijd/spel op onze Facebook-pagina aan, net voor Kerstmis. De deelnemers kunnen een geschenk winnen dat de moeite loont! Word Fan van onze Facebook-pagina en mis deze uitzonderlijke wedstrijd niet! Binnenkort volgt meer info!

http://www.facebook.com/alterego.design


Delen :