Van vrijdag 24 tot maandag 27 november biedt Alterego Design u vier doldwaze dagen aan waarop ons gehele meubelassortiment met 10% korting is afgeprijsd! Dat is dus hét moment om zich voor te bereiden op de kerstdagen en uw interieur van een nieuwe look te voorzien.

Wat is Black Friday?

Black Friday of “zwarte vrijdag” is een vrij recent Amerikaans concept dat altijd op de laatste vrijdag van november wordt gehouden. Het markeert het begin van de eindejaarsinkopen en geeft consumenten de kans om in een korte periode geweldige spullen te kopen. Het startsignaal wordt dus gegeven op vrijdag 24 november en de aanbiedingen zijn niet alleen geldig op onze gehele website, maar ook rechtstreeks in de winkel. Maandag 27 november, zogenaamd “Cyber Monday” markeert het einde van deze waanzinnige periode.

10% korting op ons gehele assortiment!

Vorig jaar hadden wij aanbiedingen in verschillende productcategorieën, maar dit jaar hebben we besloten om de boel om te gooien en het nog beter te doen! U zult het niet geloven, maar dit jaar betrekken we ons gehele meubelassortiment! Vanaf vrijdag aanstaande krijgt u op alle artikelen 10% korting. Het ideale moment dus om uw interieur te veranderen vóór de feestdagen.

Black Friday 2017 alterego

Onze laatste nieuwigheden

We breken niet met de regel : onze laatste nieuwigheden zullen ook tegen korting te koop zijn! Er zijn dit jaar meer dan 200 nieuwe producten aan de collectie van Alterego toegevoegd. Stoelen, banken, tafels en dressoirkasten… u vindt ongetwijfeld iets wat u aanstaat. Ontdek al onze laatste nieuwigheden.

Partager :