Alterego Design bolvormige fauteuils

De bolvormige fauteuils zijn bijzonder populair bij Alterego Design. Waarom zijn deze fauteuils zo gewild en hoe integreert u ze in uw interieur? Ontdek alles wat u moet weten over deze vintage fauteuils en laat u inspireren door onze decoratie-ideeën!

Wat zijn bolvormige fauteuils?

In de jaren '60 bedacht een Finse ontwerper een heel verrassende fauteuil voor die tijd, gebaseerd op een van de meest eenvoudige vormen ter wereld: een bol. De fauteuil die hij ontwierp is vandaag nog steeds een referentiepunt waaruit ideeën zijn voortgevloeid voor vele andere elementen. Zo besloot Alterego een halve eeuw later zich in het avontuur te storten en een assortiment bolvormige fauteuils te verkopen. Behalve de naam, hebben onze fauteuils echter niets meer gemeenschappelijk met het origineel! De bolvormige fauteuils van Alterego ademen nog steeds retro dankzij de stijl met ronde vormen en pastelkleuren maar hebben een trendy en moderne look. Ze bestaan uit een stevige zitschaal in kunststof en zijn grotendeels gevuld aan de binnenkant om het comfort te verbeteren.

De bolvormige fauteuils van Alterego

Alterego Design bolvormige fauteuils

Alterego beschikt momenteel over 5 verschillende modellen bolvormige fauteuils. De meest representatieve van dit assortiment zijn waarschijnlijk de fauteuils SPHERA en BALL. Het zijn klassieke fauteuils in de vorm van een halve bol die zich onderscheiden wat de vulling van de zitting betreft. De design fauteuil KOK en de fauteuil DEKO zijn ook rond maar hun vorm is veel specialer. De draaibare fauteuil SPACE ten slotte, is zeker de modernste van het hele Alterego-assortiment.

Enkele decoratie-ideeën met deze retro design fauteuils

Het voordeel van deze fauteuils is dat ze erin slagen om universele decoratie-elementen te combineren met totaal verschillende stijlen. Bovendien hebben ze voldoende charme om ook afzonderlijk te worden gebruikt. U kunt dus uw bolvormige fauteuil gebruiken als decoratieobject in de hoek van een kamer of u kunt hem combineren met uw eettafel, ongeacht in welke stijl uw kamer is ingericht!

Bolvormige fauteuils - Interieurdecoratie Bolvormige fauteuils en tafel - Interieurdecoratie Alle foto's van onze klanten

Delen :