Carnaval - Alterego Design

Venlo, Maastricht, Sittard, ... zijn steden die over de tong gaan in de carnavalsperiode, want hier vinden waarschijnlijk de mooiste optochten plaats! Praalwagens en kostuums, de ene nog kleurrijker dan de andere. Ter gelegenheid van carnaval onthult Alterego u zijn waanzinnigste meubelen!
De lage kruk NAGU - Alterego Design

De lage kruk NAGU

Deze lage kruk in de vorm van een gezicht kan ook als bijzettafel dienen en is waarschijnlijk het meest excentrieke stuk uit de Alterego-collectie!


Zitzak in de kleuren van de Engelse vlag - Alterego Design Zitzak met een camouflageprint - Alterego Design

Het assortiment zitzakken LAZY

Ons assortiment zitzakken LAZY bestaat uit een polyester hoes en de extravagante kleuren, vooral de felle kleuren van het assortiment LAZY MINI, zorgen altijd voor verbazing. Iets specialer in dit assortiment zijn de zitzakken LAZY UK in de kleuren van de Engelse vlag en LAZY ARMY met een camouflageprint.Vermom uw muren!

Voor carnaval hebt u zich vast en zeker ooit vermomd. Waarom doet u niet hetzelfde met uw muren? Alterego Design stelt u een assortiment decoratieve beelden voor die uw wanden zullen opvrolijken. Het wandmasker SMILE doet iedereen glimlachen, terwijl de beelden TEX en KUDU, die dierenkoppen voorstellen, minder extravagant zijn!


Decoratieve beelden - Alterego Design


Stoelen met grillige vormen!

Alterego heeft verschillende stoelen die eruit springen! Het ontwerp van de stoel GEO bijvoorbeeld wekt vaak verbazing! En de stoel KING dankt zijn naam aan zijn ontwerp in de vorm van een troon. De vormen van de stoel SHARK tenslotte doen denken aan haaievinnen! Vandaar de naam "SHARK".


Rode transparante stoel GEO - Alterego Design Stoel tulipe KING - Alterego Design Stoel SHARK - Alterego DesignHet carnaval van de verlichting!

U wilt graag een luchter die anders is dan alle andere? Maak u geen zorgen. Bij Alterego zijn sommige producten synoniem met diversiteit! Zo hebben we een aantal hanglampen met een eigen stijl, bijvoorbeeld de luchter SNOWY in de vorm van een sneeuwvlok, de hanglamp CLUB in de vorm van een facetbol en de moderne bolvormige lamp NITRO om er maar een paar te noemen!


luchter in de vorm van een sneeuwvlok - Alterego Design hanglamp in de vorm van een facetbol - Alterego Design moderne bolvormige lampe - Alterego Design

Carnaval - Alterego Design

Delen :