De kleur van 2017 voor uw interieur

Vindt u de huidige trend belangrijk en aarzelt u niet om alles te veranderen om daaraan te voldoen? Het kleureninstituut ‘PANTONE’ is wereldwijd bekend om het geven van een kleur aan elk jaar. Voor 2017 is de groene kleur ‘Greenery’ uitgekozen; een kleur die tussen geel en groen in ligt, een indirect contact met de natuur dat uw ruimte een zeer warme uitstraling geeft!

Scandinavisch meubilair dat past bij de kleur van het jaar

Met moderne rondingen en simple stijl past Scandinavisch meubilair perfect bij de kleur ‘Greenery’. Van stoel tot kast, dankzij Alterego en haar grote aanbod aan Scandinavisch meubilair vindt u ongetwijfeld uw geluk! Zet er wat planten en eenvoudige decoratie bij, laat uw verbeelding spreken en klaar is Kees.

Mood picture alterego

Het belangrijkste meubelstuk

In huis hebben we allemaal wel dat ene meubelstuk waar we waarde aan hechten, bijvoorbeeld aan dit design dressoir DIEGO dat dankzij de afwerking een schitterend Scandinavische uitstraling heeft en perfect in uw woonkamer past. Dit witte meubel met houten pootjes en handvatten gebruikt weer de klassiekers van de Noordse stijl

Diego Alterego

Durf groen meubilair!

Groen, dat terecht wordt geassocieerd met de plantenwereld die de kleur het best vertegenwoordigt, is een kalmerende, verfrissende en zelfs levendige kleur. Als u geen zin heeft om de wanden van uw woonkamer, kantoor of keuken te schilderen, kies dan voor een eenvoudigere oplossing. Alterego Design biedt u meerdere meubelstukken aan in de kleur van het jaar: kruk, poef, tuinmeubelen en nog veel meer.

Groen meubilair

Nog veel meer om te ontdekken

Alterego Design is een klein bedrijf waarin zo’n veertig medewerkers zich dagelijks inzetten om u kwaliteitsproducten te bieden voor de laagst mogelijk prijs, maar ook om u een buitengewone winkelervaring te laten beleven. Daarom bieden wij u onze passie voor deco die, zo hopen wij, u inspireert voor uw eigen decoratie binnenshuis! Ontdek Stijlen en inspiraties, en laat u verleiden door het meubilair van Alterego!

Delen :