Ontdek elke maand een andere decoratietip! Het artikel van deze maand is gewijd aan professionals. Alterego Design heeft ook een ruim assortiment producten voor professioneel gebruik. Wilt u uw zaak inrichten of zoekt u meubelen voor uw evenement? Hier vindt u enkele ideeën ...
Inrichting van restaurants, hotels en cafés.

Deli K Sushi

Interieurdecoratie - Restaurant specialiseert in de Japanse keuken - Deli K Sushi

De bazen van dit restaurant, dat zich specialiseert in de Japanse keuken, hebben gekozen voor een zeer modern interieur met de transparante stoelen GEO en tafels met een tafelpoot DIMO.

La Pause Gourmande

Interieurdecoratie - Broodjeszaak - La Pause Gourmande

Bij de opening koos deze broodjeszaak voor sobere, witte meubelen (stoelen ENZO). Een design klok en een schilderij van Marilyn Monroe aan de muur zorgen voor een vleugje kleur.

Fornostar

Interieurdecoratie - Italiaans restaurant - Fornostar

Dit Italiaans restaurant heeft een gezellige sfeer waarin de hanglamp COSMO volledig tot haar recht komt!Inrichting van uw werkruimte.

Avanti Mode

Interieurdecoratie - kledingwinkel - Avanti Mode

Op het kruispunt van 2 designwerelden ... Avanti Mode heeft voor de transparante stoelen ELIZA gekozen bij de inrichting van zijn winkel!

Espace Immo

Interieurdecoratie - Makelaarskantoor - Espace Immo Bruxelles

Dit makelaarskantoor uit Brussel had 100% vertrouwen in Alterego voor de inrichting van zijn kantoren. Fauteuils, tafels, bureaus, stoelen, tapijten, ... Hier kunt u alle foto's bekijken.

Beauty Gentiane

Interieurdecoratie - Schoonheidsinstituut - Beauty Gentiane

Wat is er beter om uw klanten te laten wachten dan een fauteuil KOK? Deze fauteuils zijn niet alleen erg comfortabel, ze geven uw kamer ook een moderne toets. Een uitstekend resultaat in dit schoonheidsinstituut!Organisatie van uw evenement.

JFK Fonction formes

Zakelijk - Evenementenbureau - JFK

Op een beurs moet u altijd zorgen dat u opvalt! Reken op onze meubelen voor een vleugje design op uw stand. Dat is precies wat u nodig hebt. Dit evenementenbureau weet dat al lang!

Trends-Tendances

Zakelijk - Trends Gazelles 2014

Tijdens het evenement Trends Gazelles 2014 werden voor de deelnemers 2 DEKO fauteuils op het podium geplaatst! Deze fauteuils zijn niet alleen comfortabel, ze zijn ook een lust voor het oog!

Studio B612

Zakelijk - Fotostudio - Studio B612

De make-upruimte van deze gloednieuwe fotostudio is uitgerust met meubelen van Alterego Design: 2 SPHERA fauteuils en 3 zwarte EVO bureaustoelen!Alle Alterego Design meubelen voor PRO's

Alterego Design heeft ook meubelen voor professionals. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of bezoek uw favoriete sociale netwerk voor nog meer ideeën: Facebook, Twitter, Pinterest, Google +!
Zin in verandering? Aarzel niet om contact met ons op te nemen ;-)
Delen :