Ontdek elke maand een andere decoratietip! Deze maand nemen we u mee naar de fantastische wereld van de kunststoffen. Vormen en kleuren in overvloed. Hier zijn een aantal decoratie-ideeën !Waarom meubilair uit kunststof ?

Ik zou u veel verschillende soorten kunststof kunnen opsommen, zoals polypropyleen, plexiglas, polycarbonaat, polyester of technopolymeer ... Maar voor de meesten onder ons betekenen die termen absoluut niets! Het enige wat we moeten weten is dat deze materialen, die worden gebruikt voor de vervaardiging van design meubilair, over een aantal interessante eigenschappen beschikken. Ze zijn met name zeer sterk en gemakkelijk te onderhouden. Maar ze bieden ontwerpers vooral de mogelijkheid om hun creativiteit de vrije loop te laten, zowel qua vorm als qua kleur. Dat is ook de reden waarom kunststof zo trendy is in de wereld van design.

Plastic is fantastic !

Nu we wat meer weten over het gebruik van deze materialen, kunnen we wat dieper ingaan op de kern van de zaak. Hoe uw interieur inrichten met meubilair uit kunststof ?


Geef uw interieur klasse en een trendy uitstraling !
Ontdek de design barkruk LEO (foto links) en de design draaistoel SPACE (foto rechts) bij Alterego Design.

Tijdloze materialen !

Houdt u van de retrolook? Of verkiest u eerder een moderne stijl? Maakt u zich geen zorgen, meubilair uit kunststof past zich probleemloos aan! Hier ziet u een voorbeeld met de design barkruk COMET.Een grote verscheidenheid aan kleuren ...

Zoals eerder gezegd, maken ontwerpers ook gebruik van kunststof om te kunnen spelen met kleur. Kijk maar!

Idées déco Alterego : Le plastique, c'est chic ! - Chaise ORBIT
Photo @ customer by Alterego
Idées déco Alterego : Le plastique, c'est chic ! - tabouret NEMO
Photo @ Hotel/Snack Les Nation by Alterego

Ontdek de stoel TURBO, de design tafel TITAN (foto links), de design barkruk NEMO en het tafelblad NATO (foto rechts) bij Alterego Design.


Alle meubelen uit kunststof van Alterego Design

We stellen u ook ons assortiment producten uit kunststof en nog meer decoratie-ideeën voor op Facebook !
Delen :