Als particulier beschikt u niet altijd over voldoende ruimte om een kamer volledig en alleen als werkruimte in te richten. Een bureau kan overal in huis worden geplaatst om de hele familie een plekje te geven om er tegenaan te gaan! Maar een professional brengt gewoonlijk vele uren per dag achter zijn bureau door. Ruimte en rust zijn daarom essentieel! Meer ideeën met Alterego Design.
Een bureau voor particuliere doeleinden

U zult altijd een ruimte nodig hebben om thuis te werken. Een ruimte waar uw kinderen hun huiswerk kunnen maken of waar uzelf of uw partner administratieve taken kan vervullen. En wanneer u niet over een aparte ruimte of kamer beschikt, wordt het moeilijk om een plekje te vinden waar u kunt werken!


Een kamer inrichten met een bureau

Het voordeel van een aparte ruimte is dat u in alle rust kunt werken. Let er alleen op dat er voldoende licht is op de plaats waar het bureau komt te staan. Bij voorkeur onder een raam. Bovendien is het veel leuker om te werken met het uitzicht naar buiten, dan met het gezicht naar de muur, bijvoorbeeld.


Een bureau installeren in de woonkamer!

Een bureau in een aparte kamer installeren is vrij eenvoudig, maar in de woonkamer is dat al een stuk minder vanzelfsprekend. Kies in dat geval bij voorkeur voor een rustig plekje van de woonkamer, zo ver mogelijk weg van de lawaaierige televisie bijvoorbeeld. We raden u ook aan om deze werkruimte af te bakenen met een tapijt of door een hoekbureau bijvoorbeeld in een van de hoeken van de kamer te plaatsen!Een kamer/woonkamer inrichten met een bureau - Alterego Design

Het rechthoekige bureau ARISTO is ideaal om in uw kamer of woonkamer te plaatsen! Dit bureau heeft een modern design en een rechthoekige vorm met behoorlijke afmetingen, en is voorzien van 2 laden waarin u uw belangrijkste spullen kunt opbergen.

Een kamer/woonkamer inrichten met een bureau  - Alterego Design

Een klein tafeltje zoals de tafel GLOSS kan ook zeer goed dienstdoen als bureau. Maar in dat geval hebt u wel een opbergmeubel nodig, zoals het wandrek DOMINO bijvoorbeeld!

Een kamer/woonkamer inrichten met een bureau - Alterego Design

Ons rechte bureau GAMA staat hier in een hoek dicht bij het raam en de zone is afgebakend met een rond tapijt CAVA. De perfecte plaats als u uw bureau in de woonkamer moet installeren.
Uw professioneel bureau inrichten

Wanneer u een professional bent, dan liggen de zaken heel anders! Het bureau zal veel worden gebruikt en misschien moet u er ook gasten, klanten of partners, ontvangen. Bovendien moet u zich absoluut kunnen concentreren. U zult dus een aparte kamer in uw huis moeten inrichten tot een werkruimte die aan uw behoeften is aangepast!


Interieurdecoratie - Alterego Design

De decoratie van een professioneel bureau

Wat de decoratie betreft, houdt u het best allemaal zo neutraal mogelijk. Gebruik sobere kleuren. Kies ook voor een voldoende groot bureau. Als u er verschillende uren per dag doorbrengt, kan een bureau vlug overvol staan: computer, printer, ringmappen, boeken, ... U kunt ook voor een glazen bureau kiezen dat voor een extra elegante toets in uw werkruimte zorgt.


Professioneel bureau inrichten - Alterego Design

Een grote houten tafel zoals de MIMOSA geeft uw werkruimte een natuurlijke elegantie.

rofessioneel bureau inrichten - Alterego Design

Grote hoekbureaus zoals de ALASKA zijn perfect voor professionals! U kunt er gemakkelijk al uw toestellen op plaatsen, want ze zijn erg ruim.

rofessioneel bureau inrichten - Alterego Design

Glas is ook een heel verfijnd materiaal voor meubelen. Het doet meubelen beter tot hun recht komen! Is ons glazen bureau TABLY niet prachtig?Al het Alterego Design meubilair voor uw werkruimte

Al het Alterego Design meubilair is verkrijgbaar op onze website! Neem voor meer informatie contact met ons op per telefoon, per e-mail of via uw favoriete sociale netwerken: Facebook, Twitter, Pinterest et Google +!


Het enige wat u nu nog moet doen is uw werkruimte optimaal inrichten!
Delen :