De trends van 2014 bij Alterego Design

Ontdek elke maand een andere decoratietip! Bij het begin van de lente kriebelt het om ons interieur te veranderen. Daarom stelt Alterego Design u de decoratietrends van 2014 voor!
In één woord, authenticiteit.

Deco tendens 2014 - Bevoorrecht open spaces!

De grote decoratietrend van 2014 is nog steeds authenticiteit! Natuurlijke materialen zijn alom aanwezig. Overal in huis vinden we bijvoorbeeld wol en hout.


Wat de indeling van de ruimtes betreft, ligt de klemtoon nog steeds op grote, open ruimtes! Geef dus de voorkeur aan één mooie open ruimte in plaats van aan meerdere aparte ruimtes!


Een jaar vol kleur!

Groenblauw et zonnegeel - Kleuren tendensen voor uw 2014 deko.

Eén ding is zeker: 2014 wordt een jaar vol kleur. Dit jaar zijn vrolijke en warme kleuren heel trendy. Pastelkleuren op de muren en meubelen brengen uw kamers in een goed humeur!


2 totaal verschillende kleuren tooien dit jaar het interieur. Allereerst groenblauw. Een kleur tussen blauw en groen in die zeer goed samengaat met gebroken wit en vrij donker grijs of grijze en licht beige contrasten. Vervolgens is ook zonnegeel dit jaar in zwang. Een kleur die zorgt voor de warmte waar de decotrend van dit mooie jaar 2014 zo om vraagt.Antiek meubilair

Wat het meubilair betreft, is de idee om de algemene authentieke sfeer te behouden. Nochtans gaat de voorkeur uit naar een warmere en minder eentonige decoratie dan vroeger. Een mix tussen de hedendaagse stijl met een vintage en/of gekleurde toets. Tenslotte zien we opnieuw een voorkeur voor natuurlijke materialen. Hout verschijnt zowat overal en geeft een aparte toets aan zeer design meubelen!
De Alterego trends 2014!

De Alterego trends van 2014

01.Stoelen ESPERA - 02.Wandrek TITO - 03.Lage salontafel CHIK - 04.Tafel PURE en fauteuil SPHERA -
05.Kruk LEOHoe ziet u uw decor in 2014?
Delen :