Tuinmeubelen - Alterego Design

Iets zegt ons dat de zomer van 2015 heel kleurrijk wordt! Particulieren en professionals, Alterego Design stelt u zijn meubelen voor om uw tuin of terras wat extra kleur te geven en maximaal te profiteren van het barbecueseizoen en andere zomerse feestelijkheden, hetzij alleen, of met familie en vrienden!

Het is tijd om uw tuinmeubelen weer boven te halen

1 mei, het feest van de arbeid, is de ideale dag om uw tuinmeubelen uit de kelder of het tuinhuisje te halen als dat nog niet gebeurd is! Parasols, tuinstoelen en tuintafels moeten klaar zijn om vrienden of familie te ontvangen en het barbecueseizoen op gang te brengen. De zomer van 2015 kondigt zich aan met veel kleuren. Als u nog niet (volledig) bent uitgerust, vindt u hier een aantal design tuinmeubelen om uw tuin of terras in te richten en ervan te genieten, hetzij alleen of met anderen.

De design tuinmeubelen van Alterego

De trend dit jaar zijn kleuren. Het tuinsalon PLEMO, bestaande uit de stoel PLEMO, de bank PLEMO XL en de tafel MARTO (elementen worden apart verkocht) is verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren en onmisbaar deze zomer. Maar we hebben ook een ruime keuze aan tuinstoelen en tafels om op een kleurrijke en design manier uw terras samen te stellen! Bovendien kunt u bij Alterego opnieuw terecht voor al uw tuinaccessoires, zoals design parasols of een houten XXL hangmat!

Professionele terrasmeubelen

Alterego is ook uw partner als u de tuinmeubelen van uw zaak moet vernieuwen! We hebben tuinstoelen en -tafels voor professioneel gebruik zoals de ENZO blauwe design stoel, de MATY rode tuinkruk of de terrastafels KUIK en CANTINA. Professionals kunnen wij ten slotte een service op maat aanbevelen voor hun binnen- en buitentafels. Aarzel niet om een GRATIS en PERSOONLIJKE offerte te vragen!

Delen :