Een vijfde winkel in namen - Alterego Design

De Belgische online meubelwinkel Alterego kondigt u met trots de opening van een nieuwe winkel aan! De online winkel en de vier fysieke winkels worden dus aangevuld met een vijfde winkel. Alterego is met de opening van zijn nieuwe connected store op 8 oktober dus niet aan zijn proefstuk toe. Deze winkel in de buurt van Namen is overigens niet het eindpunt!

Een nieuwe connected store voor uw design meubelen

Na Luik, Gent en Brussel in België en de regio Parijs in Frankrijk is het nu dus de beurt aan Namen. De nieuwe showroom in Erpent werd officieel geopend op 8 oktober 2019! In deze winkel, op enkele minuten rijden van het centrum van Namen, kunt u terecht voor alle diensten van Alterego Design. Op 800 m² wordt ongeveer 95% van het aanbod design meubelen tentoongesteld aan alle liefhebbers van decoratie en aan iedereen die zijn/haar interieur opnieuw wil inrichten! Honderden meubelen aan aantrekkelijke prijzen zijn een ware inspiratiebron om een Scandinavisch, vintage, industrieel of hedendaags interieur te creëren. Artikelen die het succes van het merk bepalen. Krukjes, stoelen, tafels, lampen, zetels, bureaus, ... liggen op u te wachten in onze winkel in de buurt van Namen.

Nieuwe Alterego meubelwinkel in Namen - Foto 1 Nieuwe Alterego meubelwinkel in Namen - Foto 2

Het concept van Alterego wordt nog eens extra in de verf gezet met de verschillende bestelschermen die in de showroom te vinden zijn. U vindt er alle informatie over de meubels die wel en niet in de winkel getoond worden! Onze adviseurs helpen u ook graag verder met hun persoonlijk advies.

Alterego showroom in Namen

De winkels van Alterego zijn eerst en vooral verkooppunten en de winkel van Erpent vormt hier geen uitzondering op. U kunt er dus gerust uw bestelling plaatsen en u kunt er uw meubelen gratis komen afhalen!

Een winkel en meubelen voor professionals

Zoals eerder al vermeld, verkoopt Alterego zijn meubelen aan particulieren. Wat velen echter niet weten, is dat we ook specifieke diensten en meubelen voor professionals aanbieden. We hebben dan ook een speciale collectie die aan de behoeftes van die laatste groep beantwoordt. We begeleiden architecten en binnenhuisontwerpers maar ook bedrijfsleiders voor de inrichting van hun kantoren en zaken uit de horecasector.

Een Alterego meubelwinkel ook voor professionnals

Nog meer nieuwe winkels

De nieuwe winkel in Erpent is een mooi voorbeeld van de weg die het bedrijf ingeslagen is. Bij Alterego staat de klant steeds centraal en we werken elke dag met hart en ziel om onze klanten nog meer tevreden te stellen. Het merk is van plan om nog meer winkels te openen om zijn fysieke aanwezigheid te versterken en zijn klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Het merk alterego design

Alterego Design timmert sinds 2007 aan de weg en heeft vandaag meer dan 1600 artikelen in zijn aanbod. Meubels voor particulieren maar ook een specifiek gamma voor professionals worden verkocht via onze online winkel op www.alterego-design.com en in de vijf fysieke winkels. De producten worden via de website verkocht in België, Frankrijk en Nederland en via de showrooms in Luik, Gent, Brussel, Parijs en Namen (sinds kort). Alterego werkt rechtstreeks samen met de fabrieken van zijn partners waardoor het erg interessante prijzen kan aanbieden. Ons magazijn in België is perfect gelegen en verstuurt elk jaar tienduizenden pakketten. De meeste producten zijn op voorraad en kunnen binnen 24 tot 48 uur verzonden worden. Elk jaar worden er meer dan 200 nieuwe artikelen aan de catalogus toegevoegd. Alterego blijft zijn aanbod dan ook verder uitbreiden en streeft ernaar om zijn klanten de beste ervaring te bieden.