Alterego lampen - Laatste nieuwigheden

Alterego Design vult zijn productcategorieën continu aan om u altijd meer trendy meubelen te kunnen aanbieden voor de inrichting van uw interieur. Deze maanden focussen we ons op de lampen. Om het gebrek aan licht als gevolg van het winteruur op te vangen, stellen we u nieuwe staan- en hanglampen voor in een trend die helemaal terug is: koper!

Alterego nieuwigheden van de maand november

Altijd meer nieuwigheden bij Alterego Design. Op zondag 25 oktober schakelde het Europese continent over op het winteruur. De klok werd een uur achteruit gedraaid met als gevolg dat het sneller donker wordt. Laten we daarom nader ingaan op de verlichting! In november staan staan- en hanglampen op het menu bij Alterego Design.

Turn on the light !

Ontdek 9 modellen van design lampen made in Alterego. Zo wordt onze categorie boogvormige lampen aangevuld met 2 heel trendy nieuwe lampen. Bovendien maken ook verschillende volkomen nieuwe kroonluchters met diverse stijlen en kleuren hun opwachting.

De koperkleurige trend

Koper is terug en hoe! Jawel, koper is aan een grote comeback bezig. Het materiaal en de kleur die meestal doen denken aan oude kookpotten en kannetjes bekleedt vandaag de Alterego-lampen. Een stijl die de retro kant, maar ook totaal het tegenovergestelde, de moderne kant, van uw interieur kan accentueren.

Aboneer u op de Alterego facebook pagina!

Mis niets van het Alterego-nieuws en volg ons op Facebook: https://www.facebook.com/alterego.design

Delen :