Valentijn - Een Alterego romantische tafel

Valentijn is hét moment voor verliefden om indruk te maken op hun wederhelft. Ga op deze avond voluit voor romantiek... En wat is er romantischer dan een diner bij kaarslicht? Alterego Design toont u zijn interieurideeën voor Valentijn.

De tafel kiezen voor een diner met 2

Welke tafel moet u kiezen voor een romantisch diner? Een romantische tafel is per definitie een tafel voor 2 verliefden. U kiest dus beter niet voor een immense tafel. Ga liever voor een klein model zoals onze ronde tafel GRIF. Of voor uw keukentafel bijvoorbeeld waarvan u eventuele onvolmaaktheden verstopt met een eenvoudig, elegant tafellaken. Een kleine tafel heeft het voordeel dat u dicht bij elkaar kunt gaan zitten en dat u zich volledig op uw geliefde en op uw etentje kunt concentreren! Kleed de tafel verder aan met bestek, glazen, een goede wijn en… klaar! Enfin, niet helemaal. Onze tip? Zorg voor een extra romantische toets met een roos in een smalle vaas en strooi wat rozenblaadjes op de tafel. Eigenlijk is er niets moeilijks aan!

Een romantisch interieur

Nu de tafel gedekt is, geven we u nog een aantal andere ingrediënten voor een romantische Valentijnsavond. Houd het allereerst sober. Niet te veel blabla of al te extravagante kleuren, dat zal alleen de sfeer verstoren! De plek waar u hem of haar ontvangt is ook heel belangrijk. Verras uw geliefde! Doe eens iets anders: ontvang hem of haar niet in de keuken of voor de tv. Hebt u een haardvuur? Maak er gebruik van. Verhuis een paar meubelen en plaats de tafel op deze strategische, warme en onweerstaanbare plaats. Vervolgens is er geen Valentijn zonder kaarslicht. We raden u aan te spelen met kaarsen van verschillende grootte om reliëf te geven aan uw interieur en aan uw tafel. Steek ten slotte de kaarsen aan, demp het licht en ... We hoeven u niet te vertellen hoe de avond zal verlopen!

Delen :