Staande lamp op een driepoot SPRING by Alterego design

Staande lampen op een driepoot waren altijd al heel populair, maar vandaag maken we een echte invasie mee in de huizen! Het zijn onmisbare decoratieobjecten geworden voor een trendy interieur. Alterego Design doet mee aan die trend en vertelt u alles over zijn staande lamp op een driepoot SPRING.

Alles weten over de staande lampen op een driepoot

Industrieel, Scandinavisch, retro, eigentijds... de staande lampen op een driepoot passen bij alle interieurstijlen! Het ontwerp van deze staande lampen is geïnspireerd op professionele lampen, zoals fotolampen. Ze bestaan uit een lampenkap in verschillende vormen die is bevestigd op een lampvoet met 3 poten. Door te spelen met materialen, kleuren en afwerkingen kunnen ze aan verschillende interieursferen worden aangepast!


Oorspronkelijk diende een driepoot gewoon om iets te stabiliseren, ongeacht of dit een meubel, een apparaat of zelfs een persoon was! De positie van de 3 poten garandeert immers een ideaal evenwicht. Tegenwoordig echter is het een ergonomische en heel trendy sokkel die geschikt is voor een groot aantal elementen in huis.

De staande lamp op 3 poten SPRING by Alterego

Bij Alterego Design heeft de staande lamp op een driepoot SPRING een strakke en heel sobere stijl. Daardoor staat ze steeds garant voor een heel elegante look, wat er ook gebeurt! Om aan alle verwachtingen te kunnen voldoen, is de lampvoet van deze staande lamp verkrijgbaar in verschillende materialen. Om de staande lamp samen te stellen bieden we 3 onderstellen en 3 lampenkappen in verschillende kleuren aan :

Differents coloris du lampadaire 3 pieds SPRING

Voeg een staande lamp op een driepoot toe aan uw interieur

Met onze lamp SPRING kunt u 2 totaal verschillende interieurstijlen creëren. De staande lamp met houten lampvoet zal dankzij haar natuurlijke en warme materialen voor een heel populair Scandinavisch design in uw kamer zorgen. De 2 andere lampvoetmodellen, in zwart of wit metaal, versterken het eigentijdse aspect dat deze design lamp al onvermijdelijk biedt.

Staande lamp op een driepoot - Scandinavisch Staande lamp op een driepoot - Hedendaag

Delen: