Voor onze kleine rakkers is de vakantie voorbij! Waarom maakt u niet van de gelegenheid gebruik om een aantal wijzigingen in uw interieur aan te brengen? Alterego Design geeft u een overzicht van de trendy decoratiestijlen voor volgend jaar en van zijn beste producten om u te inspireren en u te helpen bij uw keuze.
KLASSIEK, dat is chic!

KLASSIEK decoratie by Alterego Design

Klassiek betekent niet noodzakelijk rustiek! Kies bijvoorbeeld voor neutrale tinten en een beperkt kleurpalet. Van wit over taupe tot bruin met wat tinten zwart. Dat lijkt misschien sober, maar vergis u niet, de klassieke sfeer is vooral heel mooi en deze decoratiestijl gaat jarenlang mee en veroudert niet!


Sélection de meubles classiques Alterego :

Klassiek - Draaibare design zetel DOMUS uit zwart imitatieleder Klassiek - 
Uitschuifbare eettafel EKOLO in zwart essenfineer Klassiek - 
Design eetkamerstoel JACK uit zwart geverfd hout Klassiek - Tapis à poils longs CAVA crèmeVINTAGE, voor een tijdloze look!

VINTAGE decoratie by Alterego Design

Per definitie een stijl van vroeger in een nieuw jasje! Bij Alterego geven we de voorkeur aan retromeubelen uit de jaren '60 en '70. Grijp terug naar pastelkleuren, naar producten en muren in alle kleuren en naar ronde vormen. Een vrij moderne stijl met de ziel van de interieurs van vroeger! Een LEUKE en KLEURRIJKE decoratie die altijd heeft gewerkt, nog steeds werkt en altijd zal blijven werken...


Sélection de meubles vintage Alterego :

Vintage - 
Slaapbank KLIKLAK in rood imitatieleer Vintage - Ronde tafel VEGA Vintage - Wit/rode eivormige zetel COCOON eistoel Vintage - Kortpolig design tapijt voor de woonkamer MATRIXDé decoratietrend is nu SCANDINAVISCH

SCANDINAVISCH decoratie by Alterego Design

Natuurlijke materialen en matte kleuren met wit als basis. Strakke lijnen en geometrische vormen. Dat zijn de voornaamste eigenschappen van de Scandinavische stijl. Ga niet voorbij aan deze decoratiestijl die zich de laatste jaren steeds meer laat gelden en stel uw interieur samen met de laatste nieuwigheden van Alterego!


Sélection de meubles Alterego au style scandinave :

Scandinavisch - Grote, rechte zitbank BYOUTY  Scandinavisch - Witte, matte, uitschuifbare eettafel SCANDIK Scandinavisch - Lage eikenhouten design tafel TRETO Scandinavisch - Staanlamp KONEEIGENTIJDS: een strakke en eenvoudige stijl

EIGENTIJDS decoratie by Alterego Design

Rechte vormen, een opvallende eenvoud en sobere kleuren... Bij de eigentijdse look ligt de nadruk op de pragmatische kant van de decoratie! Een sfeer waarbij het nuttige aan het aangename wordt gepaard. Een algemeen gematigd geheel waarin vleugjes kleur een bepaald decoratief aspect van uw interieur opvrolijken en accentueren. Kortom, hier kiest u voor een vrij modern interieur, gericht op de toekomst.


Sélection de meubles contemporains Alterego :

Eigentijds - Hoekbank/slaapbank BIGOU wit/zwart Eigentijds - Lage, uitschuifbare, wit gelakte designtafel TWIST Eigentijds - Designstoel ELIZA transparant Eigentijds - Witte, uitschuifbare design tafel TITAN met verlengstukkenAan u de keuze! Wat is uw favoriete stijl?
Delen :