Design lampen - TOP 5

De top 5 is een klassiek concept. Maar het onthult de niet te missen trends van dit moment. Deze maand een ietwat speciale top 5! Om rekening te houden met de verschillende verlichtingsstijlen stelt Alterego Design u 2 tops 5 in één voor: staande lampen en hanglampen.





5) Hanglamp ELEKTRA

In de stijl van de bolluchters.

Hanglamp ELEKTRA - Alterego Design

De luchter ELEKTRA bestaat uit 4 bollen van wit getint glas en heeft een verchroomde stalen afwerking! Dankzij haar structuur kan deze lamp in de hele kamer een gelijkmatig licht verspreiden.



4) Hanglamp PIKTO

Een spiegelbol.

Hanglamp PIKTO - Alterego Design

De hanglamp PIKTO bestaat uit een lampenkap in de vorm van een aan de bovenkant geperforeerde halve bol. De metalen structuur verleent deze lamp een eenvoudige en elegante stijl. Wilt u uw keuken graag een vleugje design geven? Kies dan voor deze hanglamp!



3) Zwarte hanglamp KOSY

De lamp voor jonkvrouwen en schildknapen!

Zwarte hanglamp KOSY - Alterego Design

Een stoffen lampenkap, decoratieve passementstrookjes, kaarslampjes,... Een en al barok! Dat is de perfecte omschrijving van de zwarte kroonluchter KOSY! Deze lamp zal furore maken in uw salon.



2) Hanglamp STUDIO

Een eenvoudig maar efficiënt ontwerp!

Hanglamp STUDIO - Alterego Design

De kroonluchter STUDIO is niet meer dan een metalen lampenkamp in de vorm van een bol. Maar het is waarschijnlijk de eenvoud van deze plafondlamp die haar zo doeltreffend maakt! Design effect gegarandeerd.



5) Chroom bureaulamp ENNA

Klein maar dapper!

Chroom bureaulamp ENNA - Alterego Design

De bureaulamp ENNA is slechts 60 cm hoog maar geeft meer dan voldoende licht wanneer u 's avonds nog wat wil werken. Ze bestaat uit een draaibare en in de hoogte verstelbare lampenkap om aan al uw behoeften te beantwoorden. Bovendien geeft de metalen structuur haar een ruimtelook!



4) Boogvormige lamp BIG BOW XL met witte lampenkamp

DE SUPER SIZE LAMP!

Boogvormige lamp BIG BOW XL met witte lampenkamp - Alterego Design

Het is niet de grootste maar met een hoogte van bijna 2 meter maakt deze booglamp indruk! De lampenkamp bevindt zich op 175 cm van de stenen voet en op 140 cm hoogte van de vloer. Met andere woorden, deze lamp heeft de ideale afmetingen om de kamer te verlichten wanneer u op de bank ligt voor een avondje tv-kijken!



3) Staande lamp TRYA

De retro design lamp.

Staande lamp TRYA - Alterego Design

De staande lamp TRYA heeft 3 verstelbare lampenkappen uit chroom en doet ons denken aan de staande lampen uit de vorige eeuw. Een bekoorlijke retro stijl! Dankzij de verstelbare lampenkappen is deze staande lamp ideaal voor een leeshoek.



2) Chromen staande lamp FIVE BOWS

Een vuurwerk in uw kamer!

Chromen staande lamp FIVE BOWS - Alterego Design

Laat u verleiden door de zeer moderne stijl van deze lamp! De staande lamp FIVE BOWS heeft 5 verstelbare armen met eveneens verstelbare chroom lampenkappen en verspreidt het licht in de hele kamer.



AND THE WINNER IS ...


1) Metalen hanglamp BIBLO

Zeven bollen ... uit chroom!

Metalen hanglamp BIBLO - Alterego Design

Geen twijfel mogelijk: bollen zijn heel populair bij Alterego! Deze bestseller zal uw kamer met heel zijn ontwerp verlichten. De lampen van de hanglamp BILBO werken onafhankelijk van elkaar. Het voordeel? De lamp is geschikt voor al uw kamers!

1) Staande lamp KONE

Een zacht en rustgevend licht...

Staande lamp KONE - Alterego Design

Verrassend? Niet echt... Door haar conische vorm is de staande lamp KONE waarschijnlijk de meest speciale van onze collectie. De kunststof lampenkap verspreidt een zacht en rustgevend licht, ideaal om een ingetogen sfeer te creëren.




Delen :