Extension Alleur

Sinds 3 april beschikt uw Alterego showroom in Luik over een nieuwe expositieruimte van 200 m2! Dankzij deze uitbreiding kunnen wij u nog meer design meubilair tonen, zodat u nog meer van ons assortiment aan meubelen kunt bekijken, testen en vergelijken. Momenteel staan er meer dan dertig nieuwe items.

Altijd meer ideeën voor uw interieur

Het was voor het team van Alterego een behoorlijke klus om de nieuwe design ruimte in te richten. Onze woninginrichters hebben verschillende opstellingen uitgedacht: “Wij hebben geprobeerd om de bezoeker in de Alterego showrooms optimaal de interieurinrichting te laten beleven.” Daarom zijn de uitgedachte opstellingen ook daadwerkelijk zo in onze winkels neergezet. Zo lijkt het alsof u thuis bent!

Scene alterego 01 Scene alterego 02 Scene alterego 03

Ons nieuwe assortiment banken

Een groot deel van de uitbreiding is gewijd aan ons nieuwe assortiment banken, maar de innovatie van dit jaar is de moduleerbare bank! U kunt nu zelf uw eigen bank samenstelling, die voldoet aan al u wensen. In de winkel zullen onze adviseurs u alle benodigde informatie geven.

Modulable alterego 01 Modulable alterego 02

Te ontdekken meubilair!

Deze nieuwe ruimte geeft ons niet alleen de kans om u meer meubilair te tonen, maar ook om u gelijk op de hoogte te brengen van onze meest recente artikelen. Aarzel niet om onze showroom een bezoek te brengen en ontdek onze uitbreiding vol 100% design!

winkel interior

Uw eerste bezoek aan ons

Zin om eerst meubilair te bekijken en uit te proberen voordat u het koopt? U kunt in België bij 3 winkels van Alterego Design terecht en in Frankrijk hebben we ook een filiaal. Hier kunt u meer dan 95% van ons assortiment ontdekken om uw keuze nader te bepalen en om inspiratie op te doen voor uw eigen woninginrichting.

 4 winkels

Partager :