Valentijndag - Alterego Design

Valentijnsdag is de dag waarop alle verliefden elkaar een cadeau geven! Maar hoe tegelijkertijd origineel zijn en hem of haar een plezier doen? Dat is altijd de hamvraag wanneer 14 februari nadert! Hebt u nog niets gevonden? Maak u geen zorgen, bij Alterego vindt u zeker wat u zoekt...
cadeaucheque - Alterego Design

Doe design cadeau, geef een cadeaucheque... uw partner zal u dankbaar zijn!

Wat is er eenvoudiger dan een cadeaucheque? Het is een nuttig geschenk dat zowel hem als haar een plezier doet! Kies het bedrag en doe uw geliefde wederhelft een bon cadeau. Hij of zij kan dan een artikel kiezen uit het HELE assortiment van Alterego. Kortom... uw partner zal u dankbaar zijn!

Fun en comfort met onze LAZY zitzakken !

Wie kan er aan weerstaan? De LAZY zitzakken, verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren, zijn gewoon geweldig !

Deze zitzakken, perfect voor de leeshoek van meneer, nemen de vorm van het lichaam aan en zijn heel comfortabel, in alle zitposities.

Een onvergetelijk moment van ontspanning voor mevrouw. Wilt u graag een dutje doen? Maak u geen zorgen, dankzij de stevige vulling van de LAZY zitzakken kunt u heerlijk ontspannen!

Valentijndag - Poef LAZY UK - Alterego Design Valentijndag - Poef LAZY MINI - Alterego Design Valentijndag - Poef LAZY MINI - Alterego Design Valentijndag - Poef LAZY ARMY - Alterego Design


Alterego Design fotokader

De klassieker !

Of u nu romantisch, gepassioneerd of nostalgisch bent, het klassieke cadeau voor Valentijnsdag is het fotokader! Nog nooit een fotokader cadeau gedaan? Heren, geef uw geliefde een kader met een foto van een van jullie mooiste momenten samen. Een foto van toen jullie elkaar pas kenden of een foto van jullie beiden op een romantische plek (wees niet verlegen, iedereen heeft dergelijke foto's in een oude lade liggen!). Uw partner zal in de wolken zijn...
Werk op zijn gevoel !

Iedereen weet dat de meeste mannen van een glaasje alcohol houden (met mate natuurlijk)! Als dat het geval is, dan kunt u hem een fleshouder cadeau doen. Dames, werk op onze gevoelens en we zullen u dankbaar zijn (en ja, wij vinden het moeilijker dan jullie om dat te tonen...)!

Valentijndag - fleshouder WAIN - Alterego Design Valentijndag - fleshouder ARDOA - Alterego Design Valentijndag - fleshouder VINUM - Alterego Design


Decoratieobjecten.

Houdt uw wederhelft van design decoratieobjecten ? Dan kunt u altijd voor een design beeld opteren. In de showroom hebben we een groot aantal design beelden in voorraad. In verschillende maten en kleuren... dat wordt moeilijk kiezen!

Nog meer geschenkideeën...

En nee, dat is nog niet alles. Hebt u nog steeds niet gevonden wat u zocht? Neem dan eens een kijkje bij onze geschenkideeën op het internet of kom naar een van onze showrooms. U vindt er ongetwijfeld iets wat hem of haar zal bevallen!

Alterego geschenkideeënDelen :