Wat is er nieuw in 2017

De tijd gaat snel, zo snel dat uiteindelijk het jaar 2017 al goed op weg is. Onze Alterego teams hebben ondertussen niet stil gezeten, ze werken met hart en ziel om met nieuwe producten te komen, producten die altijd weer meer design en modern zijn. Als u nog niet de kleine touch die aan uw interieur ontbreekt heeft gevonden, dan zult u het dit jaar zeker vinden.

Wat heeft u in 2016 misgelopen

U heeft misschien de stoel 'ELIZA' misgelopen, een waar design juweel. In uw interieur zal hij zeker niet onopgemerkt blijven dankzij zijn onweerstaanbare vormen en zijn medaillon rugleuning die aan de retro stijl Louis XVI doet denken. Deze stoel wordt doorgaans "plexi stoel" of "plexiglas" genoemd, ook al is hij eigenlijk uit 100% polycarbonaat gemaakt. Deze medaillon stoel van plexiglas is tevens beschikbaar in een kleinere kindermaat!

STOEL Eliza Alterego

Vorig jaar beviel de 'Nordik' tafel heel goed! Deze tafel is uitschuifbaar van 190 cm tot 270 cm dankzij 2 verlengstukken die onder het tafelblad worden gerangschikt. U kunt dus met gemak 8 personen ontvangen tijdens de familiebijeenkomsten. De details van het design zullen echter uw hart stelen. Driehoekige poten en een blad dat met de hand is afgewerkt om het onregelmatige aspect van het ruwe hout te behouden.

Tafel Nordik Alterego

En op deco niveau, voeg stijl en moderniteit aan uw interieur toe met onze beelden van polyhars! Het deco beeld 'WISE' vertegenwoordigt een geverfde atleet op een zwart marmeren sokkel. Het is ideaal voor alle ruimtes en alle deco stijlen.

Deco WISE Alterego - NL

Nieuw in 2017

U kent hem, u was dol op hem, en wij hebben voor u een kleinere versie gemaakt. De 'KIKO' is nu in mini versie beschikbaar! Dezebarkruk in Scandinavisch designis een hyper trendy model voor uw keuken! Met een zithoogte van 65 cm, gaat hij perfect samen met uw keukenbar.

Kruk KIKO mini Alterego

De ‘CANARY' is binnen!, een charmante design zitbank maar bovenal een comfortabele zitbank. De 'CANARY' zal uw woonkamer een hedendaagse sfeer weten te geven. De samenstelling van strakke lijnen en de lichtgrijze stof draagt hier zeker aan bij.

Zitbank CANARY Alterego

Zoekt u een eenvoudig, elegant en bovenal Scandinavisch bureau? Dit kleine bureau zal uw ruimte nog warmer maken! Het bureau 'SIROKO' is samengesteld uit een wit houten blad en eiken poten, kenmerkend voor de noordelijke stijl. Hij is natuurlijk geschikt om aan te werken maar door zijn uitstraling decoreert hij heel goed een interieur. U zult dus geen enkel probleem hebben om hem in uw woon- of eetkamer te plaatsen.

Bureaustoel SIROKO Alterego

Bezoek onze website om alle laatste nieuwe producten Alterego te ontdekken

Dit mag u niet missen!

Ontdek dit jaar onze nieuwe collectie bijzettafels. Kleine, grote, rond of vierkant, ze zijn er voor elke smaak. Bijzettafels krijgen steeds meer een belangrijke plek in ons meubilair. Aan de ene kant omdat ze een bepaalde klasse en elegantie hebben en aan de andere kant omdat ze praktisch in gebruik zijn. Nog even geduld, maar we weten zeker dat ze u zullen bevallen.

Collection table d'appoints - nl

Een model is al beschikbaar, de 'KOLOS' met een plateau van spiegelglas op een chroomkleurig metalen onderstel. Het samengaan van glas en metaal geeft een geweldig design aan deze bijzettafel 'KOLOS'. Daarbij combineert hij heel goed design en inrichtingsaanpassingen doordat hij opklapbaar is! Kortom deze tafel zal perfect de decoratie van uw interieur met stijl afronden. U kunt er bijvoorbeeld een deco object op plaatsen of gewoon uw magazines op leggen.

Catalogus 2017

Onze catalogus is beschikbaar in onze 4 showrooms in België en Frankrijk. U kunt hem ook direct toegestuurd krijgen. Geef ons uw gegevens via het daarvoor bestemde formulier om de Alterego meubelcatalogus te ontvangen. We zullen hem graag binnen twee weken per post naar u toesturen.

Delen :