Soldes d'été 2017 - Mobilier Altergo Design

De zomeruitverkoop is weer begonnen ! Dat betekent dat Alterego Design vier weken lang zijn hele collectie meubilair aanbiedt voor spotprijzen. Dit geldt zowel in de winkel als in de webshop, van zaterdag 1 tot maandag 31 juli.

ZOMERUITVERKOOP 2017 - Alterego Design

Van zaterdag 1 tot en met maandag 31 juli is de zomerUITVERKOOP. De gelegenheid bij uitstek om te profiteren van 10% korting op de hele collectie meubels van Alterego, tijdens deze vier weken gekte! Nieuwigheden, bestsellers, nu kunt u voordelig uw slag slaan!

UITVERKOOP IN ONZE WEBSHOP

U kunt online profiteren van de uitverkoop dankzij onze nieuwe mobiele site, die eenvoudig en intuïtief is. Kies uw favoriete meubels, stop ze in uw winkelmandje en bestel ze! We hebben verschillende thuisleveringsmethodes, maar u kunt uw artikelen ook gratis afhalen in een van onze 4 showrooms !

UITVERKOOP IN DE WINKELS VAN ALTEREGO

Als u liever de meubels wilt zien en voelen, heten wij u van harte welkom in onze showrooms waar we 90% van onze collectie hebben uitgestald. Ons team adviseurs staat tot uw beschikking om u op weg te helpen naar uw beste keuze. Nieuw dit jaar is onze showroom in Luik – Alleur die met 200 m2 is uitgebreid; een ruimte vol design waar u onze nieuwste artikelen kunt vinden. Tijdens deze uitverkoop kunt u In deze periode van uitverkoop kunt u daar mooi eens gaan kijken !

Soldes été - Alterego

OOK VOORDEEL VOOR DE PRO’S!

Particulieren of professionals, wij maken geen onderscheid tijdens de uitverkoop. Bent u ondernemer en wilt u uw kantoor inrichten? Alterego Design laat u ook profiteren van kortingen op al het meubilair. Vraag snel een GRATIS OFFERTE.

Soldes été - Alterego

► Bekijk de producten van Alterego Design in de uitverkoop!

Partager :